ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Π. Ράλλη 24 Ταύρος

Τηλ.: 2107489705

Fax.: 2107489706

Web site: www.eaydana.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ.Πρωτ.:20/2018

 

            ΑΘΗΝΑ, 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

 

 

                        

 

          

 

                                                                                      

                                               ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

   Την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018 στον Ι.Ν Αγίων Αναργύρων πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης η χειροθέτηση του συναδέλφου μας Ιερομόναχου Κύριλλου (Ανδρέα) Αλεξανδρόπουλου Αραπάκη, στο βαθμό του Αρχιμανδρίτη.

   Ρίγη συγκίνησης και δάκρυα χαράς, κατέκλυσαν τον κάθε παρευρισκόμενο στην τρις αναφώνηση του, ΑΞΙΟΣ!

   Η λιτή και απέριττη ζωή του ,η ψυχική ευγένεια, ο ανθρωπισμός και ο πνευματικός του πλούτος όλα αυτά τα χρόνια της αστυνομικής του πορείας τον ανέδειξαν στις καρδιές μας ως έναν από τους πλέον αγαπητούς και σεβάσμιους συναδέλφους.

Το γεγονός αποτελεί ιδιαίτερη και ξεχωριστή τιμή για τον εκλεκτό συνάδελφό μας, καθώς και για όλους εμάς, όντας μέλος της μεγάλης οικογένειας των Συνοριακών Φυλάκων και παράλληλα άξιο συνεχιστή των εκκλησιαστικών μας παραδόσεων.

Πανοσιολογιώτατε, συνάδελφε, φίλε, η σεμνότητα σου η ταπεινότητα σου η ψυχική ευγένεια σου η μόρφωση σου, αποτελούν εχέγγυα απόλυτης επιτυχίας στα νέα σου καθήκοντα.

Η Ένωση μας , όλοι εμείς οι φίλοι και συνάδελφοι σου , σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή αρχή στα νέα ιερατικά σου καθήκοντα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ