Δύναμη '' Πυρός ''!!!!
Νέοι Συνάδελφοι Συνοριακοί Φύλακες , από συμμετοχή σε επιχείρηση της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.


Νέα ώθηση, Νέο αέρα, το Οξυγόνο που έλειπε, έδωσε εδώ και ένα χρόνο η έλευση Νέων Συναδελφων Συνοριακών Φυλάκων στη Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής.
Η Δ/νση είχε να ενισχυθεί από το 2002 με Συνοριακούς Φύλακες και από το 2013 με λοιπό αστυνομικό προσωπικό.
Κυριολεκτικα η πρόσληψη των νέων Συνοριακών Φυλάκων έδωσε οξυγόνο, έδωσε Ζωή στη Δ/νση, αφού η ενίσχυση με νέο αίμα ήταν επιτακτική ανάγκη.
ΖΉΤΗΜΑ το οποίο είχε αναδείξει κ ενίσχυε συνεχώς το Σωματείο Συνοριακών Φυλάκων Αττικής.
Η αναγκαιότητα ενίσχυσης της εν λόγω Δ/νσης ήταν κ είναι δεδομένη, λογω του ρόλου που της έχει αναθέσει η Πολιτεία και δεν είναι άλλος από τη Αντιμετώπιση και Διαχείριση των πολύ μεγάλων μεταναστευτικών - προσφυγικων ροών.
Μια Δ/νση που βρίσκεται στη Πρώτη Γραμμή!!!!!
Η άψογη λειτουργία της υπηρεσίας,
η οποία επήλθε με την Νέα Διοίκηση και με τον ερχομό αυτών των συναδέλφων, Των οποίων, ο επαγγελματισμός, η άψογη εκτέλεση των καθηκόντων τους , η όρεξη για δουλειά, η Αυτοθυσία και η αυταπάρνηση, με τα οποία εκτελούν αυτά ,αλλά και η ανθρωπιά και ο σεβασμός στη διαφορετικοτητα και στα ανθρώπινα δικαιώματα, καταδεικνύει πόσο σημαντική ΗΤΑΝ η έλευση τους .
Ολοι αυτοί οι νέοι συνάδελφοι καθοδηγουμενοι από μια εξαιρετική Διοίκηση, έχουν να δώσουν πολλά, φτάνει η Ηγεσια του Υπουργείου μας, να σταθεί αρωγός όπως κάνει πάντα.
Η Διεύρυνση των καθηκόντων τους νομίζουμε ότι είναι αναγκαία.
ΑΣ τους δώσουμε την ευκαιρία!!