Η Ένωση Συνοριακων Φυλακων Αττικής στο πλαίσιο ανάληψης εμπράκτων πρωτοβουλιών αναγνώρισης προσφοράς ευαισθητοποιημένων πολιτών και επιχειρηματιών στους οποίους απευθύνθηκε τα προηγούμενα χρόνια, 

 
 
ΤΊΜΗΣΕ σε μια σεμνή τελετή τον Πρόεδρο κ Διευθύνοντα Σύμβουλο της Εταιρείας ΠΡΆΤΤΕΙΝ ΑΕ κ. Βλαχόπουλο Αλέξανδρο, για την συνολική προσφορά του στο Προσωπικό της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής και γενικότερα στις γυναίκες και άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αρ.Πρωτ 03:/2022                                                                                                                                    Αθήνα, 01/03/2022

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Ένωση μας, έχοντας ενσυναίσθηση και μείζονα κριτική αποτίμηση των γεγονότων, έλαβε την πρωτοβουλία και απέδωσε εμπράκτως τη δέουσα τιμή και αναγνώριση, η οποία επιβάλλεται να αποδίδεται σε ξεχωριστούς ανθρώπους που αποδεδειγμένα αγαπούν την Αστυνομία και το προσωπικό της. Άνθρωποι, που με συνεχή, ανιδιοτελή και κυρίως έμπρακτη και γενναιόδωρη προσφορά, συντελούν στην βελτιστοποίηση των συνθηκών εργασίας του προσωπικού και ταυτόχρονα στηρίζουν και ενισχύουν παντοιοτρόπως τις οικογένειες τους.

Η Ένωση μας αποφάσισε ομόφωνα την ανάληψη έμπρακτων πρωτοβουλιών αναγνώρισης της προσφοράς ευαισθητοποιημένων πολιτών και επιχειρηματιών και παρουσία του Διευθυντού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχου κ. Δάβαλου Δημήτριου, τίμησε τον Επιχειρηματία, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας ΠΡΑΤΤΕΙΝ Α.Ε. Κύριο Βλαχόπουλο Αλέξανδρο, απονέμοντάς του ειδική ευχαριστήρια αναμνηστική πλακέτα, ως ελάχιστη συμβολική αναγνώριση της συνεχούς, ανιδιοτελούς και πολυσχιδούς προσφοράς του στο προσωπικό της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής και στις οικογένειές τους, προσέτι δε γενικότερα στις γυναίκες και στους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στο πλαίσιο αυτής της τιμητικής εκδήλωσης, το Προεδρείο της Ένωσης μας συναντήθηκε με τον Κύριο Βλαχόπουλο Αλέξανδρο στο γραφείο του Προϊσταμένου της Δ/νσης και τον ευχαρίστησε θερμότατα για το αμέριστο, πολυεπίπεδο, συνεχές και ανιδιοτελές ενδιαφέρον του για το προσωπικό, καθώς και την έμπρακτη βοήθεια που προσέφερε μέχρι σήμερα.

Ο Ταξίαρχος κ. Δάβαλος Δημήτριος ευχαρίστησε, επίσης, τον Κύριο Βλαχόπουλο εκ μέρους της διοίκησης για την προσφορά και τη συνολική υποστήριξη που προσφέρει σε όλα τα στελέχη της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής, καθόσον με τον τρόπο αυτό επικουρεί και συνεργεί στη σφυρηλάτηση της ενότητας και της αποτελεσματικότητας του δύσκολου έργου τους.

Την απονομή της τιμητικής πλακέτας στον Κύριο Βλαχόπουλο έκανε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Μπόζιαρης Θωμάς εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλιου.

Τέτοιες ενέργειες, όπως αυτές του Κυρίου Βλαχόπουλου Αλέξανδρου, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία σε μια περίοδο κρίσης, όπως αυτή που διανύουμε, με πολλαπλές αρνητικές επιδράσεις σε όλους μας και γι’ αυτό οφείλουμε να τις αναδεικνύουμε πανηγυρικά, καθόσον μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε δυναμικά και αποτελεσματικά, διασφαλίζοντας την τάξη και ασφάλεια που ταχθήκαμε να υπηρετούμε, αναβαθμίζοντας παράλληλα και το αίσθημα ασφαλείας των πολιτών της Χώρας μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο