Διαβάστε το άρθρο του Προέδρου του Σωματείου Συνοριακών Φυλάκων Αττικής:

 

του Θωμά Μπόζιαρη

Απο τη μια το ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ και οι απαράδεκτες εγκαταστάσεις, από την άλλη η ανεύρεση αυτοσχεδιων '' ΟΠΛΩΝ '' καθημερινά......

...

 του Θωμά Μπόζιαρη

Για να περάσουν τα ναρκωτικά επιστρατεύουν κάθε μέσο και τρόπο.

 

 

 

Εκδόθηκε σήμερα 24/6/2016, νέα διαταγή από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. με την οποία δίδεται παράταση παραμονής στους ήδη αποσπασμένους αστυνομικούς στα νησιά και ταυτόχρονα καθορίζει έγκαιρα την κατανομή δύναμης των 70 αστυνομικών που θα αποσπαστούν απο 1/7/2016.

Εκδόθηκε σήμερα 10/6 η διαταγή απο το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ για την ενίσχυση των Διευθύνσεων Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδος.

 

Μετά την επιτυχημένη περσινή προσφορά και την ανταπόκριση των συναδέλφων, Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. εξασφάλισαν και εφέτος για τα μέλη τους ιδιαίτερες τιμές σταIONIAN-HOTELS.    

O BAΣΙΛΗΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ...

 
Το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας,

Τελικά οι προσπάθειες μας απέδωσαν  καρπούς !!!!
Μετα την τροποποιηση  που πετύχαμε για  τις ειδικές κατηγορίες (τους τριτεκνους και πολύτεκνους) , η οποία επέφερε την Συμμετοχή μας στις τακτικές μεταθέσεις , τωρα ηρθε η στιγμή της "δικαίωσης" !!!!!
Ολοι τρίτεκνοι συνάδελφοι μας  που αιτήθηκαν μετάθεση θα δουν σε λίγες μερες τα ονόματα τους στις σχετικές λίστες!!! 
Σε επόμενη ανάρτηση μας οι σχετικές λίστες !!!!
Άλλη απόφαση ανέμεναν οι ένστολοι από το ΣτΕ και άλλη βγήκε...
 

Το Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας, με την υπ' αριθμ. 111/2014 γνωμοδότησή του έκρινε αντισυνταγματική, διάταξη σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, που προβλέπει την υπαγωγή στην υγειονομική περίθαλψη του Δημοσίου τομέα των άγαμων θυγατέρων και αδελφών γυναικών άνω των 40 ετών των ένστολων όλων των σωμάτων.

 

 Ενημέρωση και οδηγίες  προς τα μέλη μας  για το έγγραφο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Χρηματικού σχετικά με την << χορήγηση βεβαιώσεων αποδοχών έτους 2012 για φορολογική χρήση, εξαιτίας αναδρομικής μείωσης αποδοχών αστυνομικού προσωπικού >>

 

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΤΗ ΔΕΣΜΕΥΣΗ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ.
ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕ ΝΕΩΤΕΡΟ ΔΕΛΤΙΟ.

 

Διαβάστε από εδώ την ανακοίνωση της ΠΟΣΥΦΥ που αφορά το θέμα των μεταθέσεων