... Μια νέα Επιχείρηση ξεκινά μετά την μεταφορά των 300 περίπου αλλοδαπών στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Την ταυτοποίηση και διαχείριση των Αλλοδαπών έχουν αναλάβει το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αθηνών (Πρώην Λαθρ/σης) και το τμήμα Αλλοδαπών Αθηνών.

Διαβάστε την ανάρτηση του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Δ.Α.Ν.Α. Θωμά Μπόζιαρη:

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ

ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Π. Ράλλη 24 Ταύρος

Τηλ.: 2107489705

Fax.: 2107489706

Web site: www.esfna.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ.Πρωτ.:11/2016

 

Αθήνα 29 Σεπτεμβρίου 2016

ΠΡΟΣ:

       - κ. Αρχηγό  ΕΛ.ΑΣ

ΚΟΙΝ:

- Προϊστάμενη Επιτελείου ΑΕΑ

- Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού ΑΕΑ      -  Κλάδο Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων

-Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής

                                                          -Γραφείο Υπουργού Προστασίας του Πολίτη

                                                        -Γραφείο Γ.Γρα/τεα Προστασίας Του Πολίτη

                                                          - Γραφείο Αναπλ.Γ.Γρα/τεα Εσωτερικών           

                                                                              και Διοικητικής Ανασυγκρότησης

                                                                                                     -Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών

                                                                                                      Φυλάκων 

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ,

           Οι  τελευταίες ανακοινώσεις της πολιτικής και φυσικής Ηγεσίας του υπουργείου μας για αποδέσμευση 700 περίπου Αστυνομικών από τη φύλαξη προσώπων και εγκαταστάσεων σε συνδυασμό με την εξαγγελθείσα αναδιάρθρωση των αστυνομικών υπηρεσιών, έτσι ώστε αφενός να εξοικονομηθούν δυνάμεις  και αφετέρου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες  πρώτης γραμμής (μάχιμες)   και να  εμπεδωθεί  με την ενίσχυση της  αστυνόμευσης  το αίσθημα  ασφάλειας στους Πολίτες  της Χώρας,  μας βρίσκει απολύτως σύμφωνους   και συγχαίρουμε πραγματικά και εσάς και την πολιτική ηγεσία για αυτή την σημαντική πρωτοβουλία .

Με ενίσχυση επιπλέον η αστυνομική δύναμη για τα νησιά του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου για την διαχείριση των μεταναστευτικών ροών.

Η ΠΟΣΥΦΥ προ ημερών είχε ζητήσει απο την ηγεσία περαιτέρω ενίσχυση καθώς οι εξεγέρσεις στα hotspot  απαιτούσαν κι αλλη ενισχυτική δύναμη (Δειτε το έγγραφο προς τον Αρχηγό )

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ

ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Π. Ράλλη 24 Ταύρος

Τηλ.: 2107489705

Fax.: 2107489706

Web site: www.esfna.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ.Πρωτ.:10/2016

 

ΑΘΗΝΑ, 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016                       

 

 

             

  

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Στα ιδιότυπα εγκαίνια των «καινούργιων εγκαταστάσεων» της Αμυγδαλέζας, για τις οικογένειες  που επιθυμούν οικειοθελώς να επιστρέψουν στην χώρα τους, παραβρέθηκε τις προηγούμενες  μέρες  αντιπροσωπία της Ε.Σ.Φ.Ν.Α. Συγκεκριμένα  δημιουργήθηκε κατάλληλος χώρος ώστε να φιλοξενεί οικογένειες με παιδιά  καλύπτοντας τις βασικές ανάγκες της σύγχρονης εποχής (χώρος λατρείας, ιατρείο, χώρος με πλυντήρια ,στεγνωτήρια, ψυγεία, χώρος  με τηλεόραση και εγκατάσταση ιντερνέτ  για ψυχαγωγία, αποθήκη με παιδικά ρούχα παιχνίδια και βρεφικές τροφές). Πηγαίνοντας ένα βήμα πιο πέρα και με βασικό κριτήριο τον ανθρωπισμό δημιουργήθηκε και μια εγκατάσταση  παιδικής χαράς. Συντελεστής όλης αυτής της προσπάθειας ,εκτός από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής ο οποίος υπήρξε βασικός συντονιστής, αποτέλεσαν και συνάδελφοι οι οποίοι δουλεύοντας ακατάπαυστα( εθελοντικά) χωρίς να υπολογίσουν βάρδιες, κούραση,  προσωπικό και οικογενειακό κόστος έφεραν εις πέρας αυτό το δύσκολο κατασκευαστικά έργο. Αξίζουν σε όλους πολλά συγχαρητήρια.

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ 

Π. Ράλλη 24 Ταύρος Τηλ.: 2107489705 Fax.: 2107489706 Web site: www.esfna.gr Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Αθήνα, 12/9/2016

Ένα ακόμη τραγικό γεγονός σκιάζει τη Διεύθυνση Αλλοδαπών στην πολύχρονη πορεία της.

Η είδηση του χαμού του φίλου, συναδέλφου Γιάννη βύθισε στη θλίψη ολόκληρη την αστυνομική οικογένεια της Διεύθυνσης μας.

 

Μήνυμα από τον Πρόεδρο της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Νομού Αττικής Θωμά Μπόζιαρη για τον χαμό του συναδέλφου που υπηρετούσε στην Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής

Από το posyfy.gr δημοσιεύεται έκτακτη διαταγή του Αρχηγείου, σύμφωνα με την οποία μετακινείται προσωπικό (174 στο σύνολο) σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου για την αντιμετώπιση των μεταναστευτικών ροών.

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ

ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Π. Ράλλη 24 Ταύρος

Τηλ.: 2107489705

Web site: www.esfna.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ.Πρωτ.:23/2014

ΑΘΗΝΑ, 25  Σεπτεμβριου   2014

   Προς :

ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ  Αντ/γο κ.ΤΣΑΚΝΑΚΗ Δημήτριο

   Κοιν:

-Προϊστάμενο Επιτελείου /ΑΕΑ

Αντ/γο κ.ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο

-Διεύθυνση Οικονομικών /ΑΕΑ

-Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής

-Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών     Φυλάκων

   

θέμα:  Ανάγκη Χαρακτηρισμού των επιχειρήσεων στο β/α Αιγαίο, ως επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας 

 

    Κε Αρχηγέ

     Με το παρόν υπόμνημα επιθυμούμε να σας μεταφέρουμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας,  εκτελούντες διατεταγμένη υπηρεσία  συνοδείας  παράνομων μεταναστών από τα ακριτικά νησιά μας (Σάμος, Λέσβος, Χίος κλπ) προς την Αθήνα.

 

Μετα απο αποφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ομοσπονδίας σήμερα το μεσημέρι , η Ομοσπονδία αποφάσισε την ένστολη διαμαρτυρία σήμερα 27.9.2012 και ωρα 19:00 αμέσως μετά το πέρας του ανοικτού Διοικητικού συμβουλίου στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου της Αλεξανδρούπολης για να ΄δωσει το στίγμα οτι δεν θα μείνουμε απαθείς στην λαίλαπα των περικοπών που αποφάσησε η Κυβέρνηση. Η ΠΟΡΕΊΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΟΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΘΑ ΕΠΙΔΩΣΕΙ ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.

 Υπό το άγρυπνο βλέμμα των "θεών του ολύμπου" έτρεξε ο συνάδελφος μας Γιωργος Κ. Ο οποίος κατέκτησε κ τον Ολυμπο στον μαραθώνιο με την ονομασία "olimpos alpine marathon 2012".
Να σημειώσουμε εδώ ότι ο Γιώργος έχει λάβει μέρος σε πολλούς αγώνες και έχει σημειώσει εξαιρετικές επιδόσεις.
Η 45 θέση ανάμεσα σε 400 αθλητές νομίζουμε ότι τα λέει όλα.
Συγχαρητήρια Γιώργο, καλή επιτυχία στους επόμενους αγώνες.

 

-Δημοσιεύτηκε χθες στο ΦΕΚ Β-2554 η Κ.Υ.Α. των Υπουργών Οικονομικών και Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με αριθμ. 8002/32/204-ε, με τίτλο " Επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας στο ένστολο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας".

 

 
Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. απο  11.8.2012 είχε ζητήση την αναστολή της διαδικασίας απο τον Αρχηγό (δειτε εδώ) και είχε εντείνει της προσπάθειες της στις τελευταίες επαφές στο Αρχηγείο την 31.8.2012 (Δειτε εδώ)
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΧΕΤΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΕΔΩ