Αρ Πρωτ..: 18/2019

Αθήνα , 23 Δεκεμβρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ   

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η εκδήλωση  που διοργάνωσε το σωματείο μας στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους  ,για τα παιδιά των μελών μας .

Ανάρτηση στο facebook του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Δ.Α.Ν.Α. Μπόζιαρη Θωμά για την Χριστουγενιάτικη εκλήλωση στην Δ/νση Αλλοδαπών Αττικής:

image1.jpg

 

 

Αρ Πρωτ..:15/2019

Αθήνα , 01 Δεκεμβρίου2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 το Διοικητικό Συμβούλιο της ένωσης μας πραγματοποίησε συνάντηση με τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ παρουσία και του πρόεδρου της ΠΟΣΥΦΥ κ. ΧΑΡΕΛΑ Παναγιώτη.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο Διευθυντής του Επιτελικού γραφείου, Ταξίαρχος κ.ΜΑΝΟΥΡΑΣ Χρήστος.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση “Ο ΜΟΛΥΒΕΝΙΟΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ”  στο θέατρο Βασιλάκου τη Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, μια πρωτοβουλία του σωματείου μας για τα μέλη και τις οικογένειες τους.

Παρατίθεται παρακάτω δελτίο τύπου της Ένωσης μας για τις ομαδικές αγωγές διεκδίκησης αναδρομικής διαφοράς.

Διευκρινήσεις - παραδείγματα για την αναγνώριση ως συντάξιμα έτη σπουδών, στρατιωτική θητεία και  μάχιμη 5ετία

Σας ενημερώνουμε ότι η βραχεία άδεια του 2015 παρατείνεται ως 29/02/2016

 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ

ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Π. Ράλλη 24 Ταύρος

Τηλ.: 2107489705

Fax.: 2107489706

Web site: www.esfna.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ.Πρωτ.:36/2015

 

Αθήνα 11 Δεκεμβρίου 2015

 

 

 

                                                        ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Μετ

  Μετά από ενέργειες του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής ταξίαρχου   κ.Γρηγοράκη  Εμμανουήλ ,ενισχύονται τα Τμήματα Δίωξης Παράνομης Μετανάστευσης με νέα περιπολικά οχήματα προκειμένου να καλυφθούν οι αυξημένες υπηρεσιακές ανάγκες τους.

 

 

 
Μετά από ενημέρωση που είχε το σωματείο μας από τη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού, αύριο ή μεθαύριο το αργότερο θα κοινοποιηθεί η απόφαση με την οποία οι αναγραφόμενοι σ' αυτή Αστυφύλακες Γενικών Καθηκόντων, μη ανακριτικοί υπάλληλοι, προάγονται στο βαθμό του υπαρχιφύλακα.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ (POL) ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Προκήρυξη προαγωγικών εξετάσεων αστυφυλάκων, υπαρχιφυλάκων και αρχιφυλάκων που κατέχουν οργανική θέση αστυφύλακα, στο βαθμό του αρχιφύλακα γενικών καθηκόντων, για κάλυψη υφισταμένων κενών οργανικών θέσεων, έτους 2013.

 

Η Ένωση μας, εκφράζει τα συλλυπητήριά της, στην οικογένεια του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, ο οποίος έχασε την ζωή του κατά την εκτέλεση του καθήκοντος. Ευχόμαστε να είναι ο τελευταίος, που θα γραφτεί, στον μεγάλο κατάλογο των Αστυνομικών που χάθηκαν την ώρα του καθήκοντος.

Παγιδευμένοι στο Αλλοδαπών με ιδιώνυμα νομικά δεσμά, Πότε θα μπορούν οι συνοριακοί της Αθήνας να πάνε ... ΔΙΑΣ;
 

Μεγάλη συζήτηση προκάλεσε στις τάξεις των συνοριακών το θέμα της Δευτέρας του bloko.gr "Με 250 αστυνομικούς ενισχύεται η ομάδα ΔΙΑΣ - Παίρνουν και συνοριοφύλακες, Τί γίνεται με την Άμεση Δράση; ". Η αρχική μας πληροφόρηση ήταν πως πρόθεση ήταν μεταξύ των αστυνομικών που θα μετακινηθούν στην ΔΙΑΣ, να συγκαταλεχθούν περίπου 10 αστυφύλακες εξ συνοριοφυλάκων του Αλλοδαπών, που έχουν εκφράσει επιθυμία μετακίνησης στη συγκεκριμένη υπηρεσία. Πλην όμως, δεν ήταν στις πηγές μας γνωστό από τις νομικές υπηρεσίες της ΓΑΔΑ, το "ασυμβίβαστο" της μετακίνησης σε χρόνο μικρότερο των 5 ετών από την ημερομηνία της αστυφυλακοποίησης.

 

9μηνο ανατροφής τέκνου τώρα και σε συναδέλφους όπου η σύζυγος ΔΕΝ εργάζεται. 

Επιπλέον:

Μετά από την  πρόσκληση των συνδικαλιστικών φορέων από την πολιτική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ  η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ  πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη σήμερα 13/12/2012 στις 13:00 ώρα με θέμα την επικείμενη αναδιάρθρωση στο σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Αξιότιμοι συνάδελφοι,

    Το σωματείο της Ε.Σ.Φ.Ν.Α συγχαίρει θερμά τους επιτυχόντες συναδέλφους στη προκήρυξη της ΕΛ.ΑΣ για το διαγωνισμό για προαγωγή στο βαθμό του αρχιφύλακα. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα πλέον ως άξια προαχθέντες αρχιφύλακες καθώς και προσοχή διότι η ευθύνη της διοίκησης είναι βαριά και την σκέψη τους να οδηγεί πάντα η αρετή και όχι ο παραλογισμός.