την 30 και 31 Μαρτίου 2017 στο Αμφιθέατρο της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής από 10:00-18:00

Σας γνωρίζουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. ΓΔΟΕΣ/1/1/3-α  Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 421 τ. Β΄ /14-2-2017) εγκρίθηκε μετά από σχετική πρόταση του Ταμείου η αποδέσμευση  κεφαλαίων των Τομέων για τη χορήγηση δανείων

Στη δημιουργία Ομαδικού προγράμματος ασφάλισης Υγείας με την Interamerican προχωρά η ΠΟΣΥΦΥ για τα μέλη της και τις οικογένειες τους. Δηλώσεις και ενδιαφέρον σε κάθε τοπικό Σωματείο - Μέλος της ΠΟΣΥΦΥ.

Διαβάστε όλη την εγκύκλιο για την χορήγηση έκτακτων δανείων για προσωπικούς λόγους από το ΤΕΑΠΑΣΑ.

 

Σας ενημερώνουμε ότι εκδόθηκε η διαταγή από την Δ/νση Προσωπικού/ Α.Ε.Α. όπου ενημερώνει το προσωπικό ότι μπορεί σε 20 μέρες από την δημοσίευση του Νόμου,

 

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι πήρε ΦΕΚ η αναδιάρθρωση. Με τον Ν. 4249/2014 αρ 47 παρ. 2 λύνονται τα δεσμά της κατάπτυστης πενταετίας για τους πολύτεκνους και τρίτεκνους αστυφύλακες προερχόμενους από συνοριακούς φύλακες.

 Με το υπ’ αριθ. 72175/14/498140 από 26-03-2014 έγγραφο του Α.Ε.Α./Δ/νση Αστυνομικού Προσωπικού η λήψη κανονικών αδειών έτους2013 παρατείνεται μέχρι την 15/04/2014.

Δείτε από τα επίσημα πρακτικά της Βουλής το νόμο για την Αναδιοργάνωση της Ελληνικής Αστυνομίας,

Επιστρέφονται οι περικοπές στους ένστολους αλλά θα καλυφθούν με ισοδύναμα
 

Με ισοδύναμα μέτρα ,τα οποία δεν προσδιορίζονται ακόμη, θα επιστραφούν οι περικοπές στους ένστολους που έγιναν από την 1η Αυγούστου 2012 αναδρομικά αφού καθαρογραφεί η απόφαση του ΣτΕ που τις έκρινε αντισυνταγματικές σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών .

Οι αστυνομικοί θα πληρωθούν υπερωρίες ύψους 7.000.000

Λύση στο ζήτημα της υπερωριακής εργασίας των αστυνομικών, το οποίο δημιουργήθηκε μετά την έκδοση εγκυκλίου του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ, με την οποία μειώνονταν οι μέρες εργασίας πέραν του πενθημέρου, λόγω έλλειψης χρημάτων δόθηκε με παρέμβαση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά. Συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η διάθεση κονδυλίου ύψους 7 εκατ. ευρώ, ως ενίσχυση του προϋπολογισμού της Αστυνομίας, ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε περικοπή στις συνολικές αποδοχές των αστυνομικών.

Η φωτογραφία από παλιότερη κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνοριακών και φρουρών

Η φωτογραφία από παλιότερη κοινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας συνοριακών και φρουρών
 

Το φιλικο χτύπημα στην πλάτη, οι διαρκείς υποσχέσεις του ... υπουργού Καλοχαιρέτα- Δένδια είτε αυτού του ιδίου, είτε δια αντιπροσώπου ( Περδίκη, Βανικιώτης ) και στο τέλος ο εμπαιγμός. Όλη αυτή η αλληλουχία πράγματος και δράματος, ξεχείλισε την αγανάκτηση των συνοριακών Αττικής για το θέμα των μεταθέσεων τους.

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ

ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Π. Ράλλη 24 Ταύρος

Τηλ.: 2107489705

Fax.: 2107489706

Web site: www.esfna.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ.Πρωτ.:7/2014

 

ΑΘΗΝΑ, 04 Φεβρουαρίου  2014

 Προς: Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΕΝΔΙΑ  

Κοιν: κ. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

 

 Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων    

 

Αξιότιμε Κε Υπουργέ

  Μετά και την τελευταία μας  συνάντηση όπου Σας ενημερώσαμε για τα θεσμικά κ.α. προβλήματα του κλάδου μας και κυρίως για την απογοήτευση που αισθάνονται οι συνάδελφοί μας εν μέσω οικονομικής κοινωνικής και πολιτικής κρίσης από την έλλειψη ισότητας και ίσης αντιμετώπισης από την πλευρά της Διοίκησης,  πιστέψαμε πραγματικά μετά και τις διαβεβαιώσεις Σας ότι έχετε κατανοήσει  και αναγνωρίσει  το δίκαιο του αιτήματος όλων των μελών μας και ότι θα δίνατε ένα τέλος στο μαρτύριο που βιώνουν πλείστοι των συναδέλφων μας.

 

Μετά τις απρόσμενες εξελίξεις στην Μεγαλόνησο, η Ένωση μας ζήτησε ενημέρωση για τις κινήσεις του Α.Ε.Α. σχετικά με την καταβολή της μισθοδοσίας του Απριλίου που γίνεται μέσω Κυπριακών τραπεζών. Η πρώτη αντίδραση ήταν καθησυχαστική. Περιμένουμε σχετική ενημέρωση για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

 

 

 

alt

Tην απόγνωση, την εξάντληση και την εξαθλίωση, ως κύρια χαρακτηριστικά του σημερινού ένστολου στην Ελληνική Αστυνομία αλλά και καίρια ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους συζητήθηκαν στη κοινή συνάντηση της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. και Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. με τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη. Ακολουθεί το κοινό Δελτίο Τύπου:

 

 

alt
 
Το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. συνεχίζει να διακρίνει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. ακόμη και στις ειδικές κατηγορίες μεταθέσεων του προσωπικού. Για τους αστυνομικούς της γεκινής κατηγορίας που έχουν τρία τέκνα λαμβάνεται υπόψη και ευαισθητοποιείται η Ηγεσία κάνοντας δεκτά τα αιτήματά τους για μετάθεση ενώ για τους αστυνομικούς που προέρχονται απο συν. φύλακες και έχουν τρία τέκνα αρνείται να κάνει δεκτά τα αιτήματά τους , προκαλώντας έτσι άλλη μια διάκριση. Ίσως σοβαρότερη απο όλες τις άλλες αφού διακρίνει πλέον τα τέκνα των συναδέλφων.
Η ΠΟΣΥΦΥ αποστέλει έγγραφο διαμαρτυρίας στον Αρχηγό και ζητά άμεσα λύση. Διαβάστε το υπόμνημα:

 

 

alt

Την Τρίτη 05-03-2013 τα Διοικητικά Συμβούλια,  του  Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. και της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. συναντήθηκαν στη Βουλή,  με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Διαβάστε το κοινό Δελτίο Τύπου για τη συνάντηση:

 

 

 

Δ ε λ τ ί ο      Τ ύ π ο υ

 

Συναντήσεις  Συνδικαλιστικών Φορέων Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α και Π.Ο.Σ.Υ.ΦΥ με ΣΥΡΙΖΑ  και ΔΗΜ.ΑΡ.

 

alt
 
Αλλαγές στην Φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. επέφεραν οι πραγματοποιούμενες κρίσεις.
 
Αρχηγός και Υπαρχηγός παραμένουν στην Ηγεσία, με νέα πρόσωπα τον Αντιστράτηγο Παπασπύρου Σπυρίδων που αναλαμβάνει καθήκοντα ως Προιστάμενος Επιτελείου και τον Αντιστράτηγο Δικόπουλο Ιωάννη που αναλαμβάνει καθήκοντα Επιθεωρητή Νοτίου Αιγαίου.
 

 

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΟΡΙΑΚΩΝ

ΦΥΛΑΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Π. Ράλλη 24 Ταύρος

Τηλ.: 2107489705

Fax.: 2107489706

Web site: www.esfna.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ.Πρωτ.:15/2013

 

ΑΘΗΝΑ, 02  ΜΑΡΤΙΟΥ  2013

 

Προς: Aπαντα μέλη

 

 

 

                                                                                                     

ΘΕΜΑ : Γνωστοποίηση  σύνθεσης Διοικητικού Συμβουλίου