ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ | επισημάνσεις από την ΠΟΣΥΦΥ για την μισθοδοσία Μαρτίου
 

Διαβάστε το ενημερωτικό δελτίο

head

                                                                                                     Θεσσαλονίκη 22/ 2 / 2018

Αριθμ. Σχετ . : 7 / 2018

                             Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο   Δ Ε Λ Τ Ι Ο

                                    επισημάνσεις από την ΠΟΣΥΦΥ για την μισθοδοσία Μαρτίου

Η Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ. με έγγραφό της προς τις Ενώσεις διευκρινίζει και απαντά σε πλήθος ερωτημάτων σχετικά με το εαν οι προερχόμενοι απο συνοριακούς φύλακες μπορούν να κάνουν αίτηση στο ΤΠΔΥ για την διαγραφή τους. Έχουν υποβληθεί απο ΟΛΟΥΣ αιτήματα υπαγωγής ή εξαιρέσεως στις τάξεις των συνοριακών φυλάκων απο το 2007.

Σε 6 κατασκηνωτικές περιόδους διαρκείας 10 ημερών.
Μέχρι ‎24-04-2017 οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά..
Περισσότερα στις γραμματείες!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλη Φεβρουαρίου 2016 η Αμυγδαλέζα όχι μόνο δεν έχει κλείσει, αλλά έχει αρχίσει να συγκεντρώνει και πάλι μετανάστες.

Στις 13 Φεβρουαρίου 2015 ο κρατούμενος στην Αμυγδαλέζα Μοχάμεντ Ναντίν αυτοκτόνησε στο κελί του. «Οι συνθήκες κολαστηρίου, που αποδεδειγμένα πια κοστίζουν ζωές, καθιστούν επείγοντα τον τερματισμό της απάνθρωπης και παράνομης πρακτικής της διοικητικής κράτησης και δημιουργούν υποχρέωση, πολιτική και ηθική, η κυβέρνηση να προχωρήσει στο κλείσιμο των στρατοπέδων-κολαστηρίων» τόνιζε σε ανακοίνωση την ίδια ημέρα το Τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ. Την επομένη, ο τότε αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης επισκέφτηκε την Αμυγδαλέζα: «Ηρθα να εκφράσω την ντροπή μου ως Ευρωπαίος. Τα κέντρα κράτησης τελειώνουν... Το είπαμε πριν από τις εκλογές, το είπαμε και στη Βουλή ότι αυτό δεν θα συνεχιστεί. Θέλουμε μόνο λίγες μέρες» ανέφερε.

Έκδόθηκε διαταγή για έκτακτες μεταθέσεις για τα νησιά οι οποίοι περιλαμβάνονται στους πίνακες των τακτικών μεταθέσεων έτους 2015.
Επιπλέον ζητούνται στοιχεία ενδιαφερομένων που δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες του έτους 2015. Περισσότερα άμεσα στις Γραμματείες των Υπηρεσιών.

 

Παραθέτουμε το Ενημερωτικό Δελτίο της Ομοσπονδίας σχετικά με τη συνάντηση με τον Υπουργό για την αναδιάρθρωση.