... Μια νέα Επιχείρηση ξεκινά μετά την μεταφορά των 300 περίπου αλλοδαπών στη Διεύθυνση Αλλοδαπών. Την ταυτοποίηση και διαχείριση των Αλλοδαπών έχουν αναλάβει το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Αθηνών (Πρώην Λαθρ/σης) και το τμήμα Αλλοδαπών Αθηνών.

 

Καθημερινά Η ΔΑΛΛΑ και συγκεκριμένα το Τ. Δ. Μ. Αθηνών εκτός των άλλων δέχεται όλο τον ΌΓΚΟ από τις δράσεις και τις εξορμήσεις όλων των υπηρεσιών, Υποδιεύθυνση πεζών περιπολιών, εξορμήσεις Άμεσης Δράσης, Δίας, δράσεις από κέντρο πόλης και Ακρόπολη, ο όγκος ταυτοποίησης και διαχείρισης πολύ μεγάλος, το λιγοστό προσωπικό που έχει απομείνει - αφού η Διεύθυνση έχει να ενισχυθεί είτε με προσλήψεις Συνοριακών Φυλάκων από το 2002 είτε με τοποθετήσεις νέο εξερχομένων αστυφυλάκων από το 2013 αφού τροποποιήθηκε το πδ 100 και εξαιρούσε από τις τοποθετήσεις τα ΤΔΜ - υπό την διοίκηση και καθοδήγηση του νέου Προϊστάμενου της Διεύθυνσης ταξίαρχου κ. ΔΑΒΑΛΟΥ Δημητρίου ο οποίος έφερε νέο αέρα, δίνει τον καλύτερο του εαυτό πάρα τις όποιες αντίξοες συνθήκες.

Η εξειδίκευση, το φιλότιμο και η διάθεση περισσεύουν, αυτό που δεν περισσεύει είναι το λιγοστό προσωπικό, τα μέσα και το χτύπημα στην πλάτη.!!!!!!!

Η Αναγνώριση των προσπαθειών του προσωπικού και η καλυτέρευσή των συνθηκών εργασίας νομίζω ότι πρέπει να είναι κύριο μέλημα της Ηγεσίας , Φυσικής & Πολιτικής.

 

Διαβάστε για τη  επιχείρηση της EΛ.ΑΣ στα δύο υπό κατάληψη κτίρια στην Αχαρνών:

 

 
KATHIMERINI.GR
 
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης του «Τοσίτσειου Σχολείου» και ενός ακόμη κτιρίου στο κέντρο της Αθήνας.