Διαβάστε την ανάρτηση του Προέδρου της Ε.Α.Υ.Δ.Α.Ν.Α. Θωμά Μπόζιαρη στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

Είχε Άρωμα Αρχηγού

Η εκδήλωση της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσαν από κοινού οι Δ/νσης Αλλοδαπών και Μετάγωγων - Δικαστηρίων Αττικής η οποία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Δ/νσης Αλλοδαπών και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

 

Άλλωστε η Παρουσία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντ/γου κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, ο οποίος καταχειροκροτηθηκε από το προσωπικό - που κατέκλυσε το αμφιθέατρο - κατά τον σύντομο χαιρετισμό του, δείχνει ότι αναγνωρίζει τη σημασία του ρόλου που διαδραματιζουν και καλούνται και στο μέλλον να διαδραματισουν οι εν λόγω Δ/νσεις αλλά και τις προσπάθειες που καταβάλλουν διοίκηση και προσωπικό έτσι ώστε να ανταπεξελθουν στις απαιτήσεις αυτές.

Στην εν λόγω εκδήλωση παρέστη μετά από πρόσκληση αντιπροσωπία του Σωματείου μας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. ΜΠΟΖΙΑΡΗ Θωμα, τον Γεν. Γραμ/τεα κ. ΤΣΙΜΠΙΔΑ Βασίλειο και τον αντιπρόσωπο κ. ΜΑΤΑΚΙΑ Ιωάννη.

Στο περιθώριο της εκδήλωσης ο κύριος Αρχηγός μας ενημέρωσε, σχετικά με το αίτημα που του είχαμε θεσει με υπόμνημα αλλά και κατ ιδίαν στη συνάντηση που είχαμε στο γραφείο του, για ενίσχυση της Διεύθυνσης Αλλοδαπών με νέες προσλήψεις Συνοριακων Φυλακων, ότι ΑΜΕΣΑ το επόμενο χρονικό διάστημα θα προκηρυχθούν 180 νεες θέσεις προς ενίσχυση της Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής.
Η εν λόγω εξαγγελία αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών του Σωματείου μας και αναγνώριση από τη φυσική και πολιτική Ηγεσία της ανάγκης ενίσχυσης και ανανέωσης του προσωπικού έτσι ώστε να ανταπεξέλθει στις αυξημένες υπηρεσιακες ανάγκες λόγω της κατακόρυφης αύξησης των μεταναστευτικών ροών αλλά και της γενικότερης πολιτικής που ακολουθεί η νέα Ηγεσία.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους,

Ο βοηθός ΓΑΔΑ Υπ/γος κ. ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗΣ Νικόλαος
Ο προϊστάμενος της ΔΥΕΦΚΚ Υπ/γος κ. ΣΚΛΑΒΟΣ Σπυρίδωνας
Ο προϊστάμενος του κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Υπ/γος κ. ΜΑΛΛΙΟΣ Δημήτριος
Ο προϊστάμενος της Οικονομικής Επιθεώρησης Αστ/κος Δ/ντης κ. ΚΟΥΚΑΡΗΣ Παντελής
Ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Διαβατηρίων και Εγγράφων Ασφαλείας Αστ/κος Δ/ντης κ. ΑΣΒΕΣΤΑΣ Αθανάσιος.

Θα ήθελα να Ευχαριστήσω τις Διοικήσεις των δύο Διευθύνσεων για την πρωτοβουλία Αλλα και το προσωπικό της Λέσχης μας για τη ΆΨΟΓΗ οργάνωση και φιλοξενία.

Καλή Χρονιά σε όλους!!!!!!!