Συμμετέχουμε όλοι στην πορεία διαμαρτυρίας την Τετάρτη 17/5 στις 17:00 στη Πλατεία Κολοκοτρώνη.

 

 

 

 

 

 

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ

ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Π. Ράλλη 24 Ταύρος

Τηλ.: 2107489705

Fax.: 2107489706

Web site: www.eaydana.gr

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αρ.Πρωτ.:16/2017

 

ΑΘΗΝΑ,  15  ΜΑΙΟΥ  2017

 

 

                        

 

          

 

                                                                  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Η κυβέρνηση κατέθεσε σχέδιο νόμου το οποίο περιλαμβάνει  και το νέο  μισθολόγιο για τις ‘Ένοπλες  Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.

  Χωρίς να έχει δοθεί στους εκπροσώπους των εργαζομένων για σχετική μελέτη και κατάθεση προτάσεων παρουσιάστηκε ως τετελεσμένο γεγονός.

  Ξεχνώντας ή καλύτερα μη λαμβάνοντας υπ’ όψη της αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι μειώσεις αποδοχών των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, το νέο ειδικό μισθολόγιο προχωρά σε νέες μειώσεις των αποδοχών των Ένστολων.

   Ελπίζουμε μέχρι τη τελευταία στιγμή οι αρμόδιοι να κατανοήσουν τον ιδιαίτερο ρόλο των Ένστολων και να ακουστούν οι απόψεις των εκπροσώπων των εργαζομένων με ψυχραιμία και σύνεση.

Θα προστατέψουμε το δίκαιο του αγώνα μας με κάθε νόμιμο μέσο, αρκετές περικοπές έχουν υποστεί οι Ένστολοι, δεν αντέχουμε άλλο.

   Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης μας  αποφάσισε τη συμμετοχή  στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Τετάρτη 17/5 στις 17:00 στη Πλατεία Κολοκοτρώνη.

   Καλούμε όλους τους Συναδέλφους να δώσουν βροντερό παρών.

         

         -ΓΙΑ ΤΟ-

        ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ